Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Den Haag- Pansierstraat

AFTER’S COOL Den Haag- Pansierstraat

AFTER’S COOL Den Haag- Pansierstraat

AFTER’S COOL Den Haag – Pansierstraat

Den Haag Pansierstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Pansierstraat. We bevinden ons op een mooie locatie waar gewerkt wordt in grote, sfeervolle ruimtes. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Pansierstraat in Scheveningen. De huiswerkbegeleiding op de Pansierstraat is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen.

Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen door warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Voor meer informatie over de Pansierstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Pansierstraat 17
2584 EG Den Haag

Contactpersoon: Thomas Borstlap

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, diagnostiek

bel mij terug stuur instituut bericht