Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Libanon Lyceum

AFTER’S COOL Libanon Lyceum

AFTER’S COOL Libanon Lyceum

Sinds november 2008 bieden wij huiswerkbegeleiding en bijlessen aan op het Libanon Lyceum in Rotterdam. Ook verzorgen wij ieder jaar een brugklasvoorbereidingstraining voor nieuwe brugklassers.

Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij ook hier kinderen leren zelfstandig te leren. Uw kind wordt professioneel begeleid. We helpen de leerlingen de voor hun meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan, dit alles onder toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen!

Bij AFTER’S COOL op het Libanon Lyceum komen alleen leerlingen van het libanon. Alle leerlingen zijn ook van harte welkom op 1 van onze vestigingen in Kralingen of Hillegersberg-Schiebroek.

Contactgegevens

Mecklenburglaan 49
3061 RD Rotterdam

Contactpersoon: Annelein van Waardenburg MSc

  • 06 34194100
  • 070 3589930
  • www.afterscool.nl

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht