Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
DeBijlesstudent/’s Gravendreef College Leidschenveen

DeBijlesstudent/’s Gravendreef College Leidschenveen

DeBijlesstudent/’s Gravendreef College Leidschenveen

“Moeite hebben met een vak, het ontbreken van een planning of geen plezier hebben in school; leerlingen lopen tijdens hun (middelbare)schoolcarrière ongetwijfeld tegen minimaal één van deze problemen aan. Wij streven ernaar om bijles toegankelijk te maken voor elke leerling die het nodig heeft: bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining tegen een betaalbaar tarief.

DeBijlesStudent wil leerlingen leren hoe te leren, een haalbare planning te maken en interesse wekken. Onze bijlesstudenten volgen zelf universitair en hoger beroepsonderwijs en snappen daardoor heel goed dat het leren voor een vak of examen soms lastig kan zijn. De bijlesstudenten stomen leerlingen klaar voor dat proefwerk of examen en zorgen voor een succesvolle overgang naar het volgende schooljaar.”

Contactgegevens

Klaas Voskuildreef 135
2492JJ Den Haag

Contactpersoon: Isolde Dingeman

Specialisaties

faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, individuele bijles, huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht