Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College

Haags Studiepunt Den Haag Wateringse Veld College

Den Haag Wateringse Veld College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van het Wateringse Veld College bevindt zich binnen de muren van school, in een vertrouwde omgeving voor de leerlingen. De leerlingen van het Wateringse Veld College komen hier direct na schooltijd hun huiswerk maken tijdens de huiswerkbegeleiding of bijlessen volgen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Den Haag

De rustige werksfeer die wij in het lokaal creëren, zorgt ervoor dat je je goed op het leer- en maakwerk kan concentreren. Wanneer je in je domeinuren niet toekomt aan je maakwerk, wordt dit tijdens de huiswerkbegeleiding gemaakt. Met een team van ervaren begeleiders helpen wij jou bij het maken van je planningen voor de domeinuren en het leerwerk. Daarnaast zijn onze begeleiders ook beschikbaar voor vakinhoudelijke vragen. Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kun je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Er kan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden gepland.

Met huiswerkbegeleiding van Haags Studiepunt hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties. Aan het eind van de dag ga je naar huis en kun je thuis lekker ontspannen! Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Wateringse Veld College. Als je daar niet op school zit, kun je terecht bij Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Contactgegevens

Missouri 1
2548 HT Den Haag

Contactpersoon: Laura Staal

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht