Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lector Studiebegeleiding Den Haag Benoordenhout

Lector Studiebegeleiding Den Haag Benoordenhout

Lector Studiebegeleiding Den Haag Benoordenhout

Lector Studiebegeleiding biedt in diverse steden huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en advies.

In Den Haag hebben wij drie vestigingen: Den Haag Benoordenhout, Den Haag Centrum en Den Haag Haganum.

De vestiging Den Haag Benoordenhout is gesitueerd op de begane grond van een ruim pand op de hoek van de Wassenaarseweg en Bachmanstraat. Op deze locatie bieden wij scholieren huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining.

Wij begeleiden leerlingen van verschillende scholen en niveaus: vmbo, havo, vwo en tweetalig (TTO) of internationaal onderwijs. Leerlingen studeren bij ons in verschillende rustige werkruimtes zonder afleiding en natuurlijk worden zij daarbij intensief ondersteund door onze coördinator en team van studiebegeleiders. Met ons online leerlingvolgsysteem zijn ouders altijd op de hoogte van de vorderingen.

De huiswerkbegeleiding is specifiek bedoeld voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Bijles wordt ook gegeven aan studenten, kandidaten voor staatsexamens en kinderen uit groep 8.

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kunt u verder lezen op de website of direct contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Wassenaarseweg 20
2596CH Den Haag

Contactpersoon: Dhr. J.J. Luyt

  • 070 3355101

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht