Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lector Studiebegeleiding – Marecollege

Lector Studiebegeleiding – Marecollege

Lector Studiebegeleiding – Marecollege

De dependance van Lector Studiebegeleiding op het Marecollege in Leiden is alleen bestemd voor leerlingen van deze school. Huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen van alle niveaus en uit alle klassen, die tegen problemen aanlopen bij het zelfstandig organiseren, maken en leren van hun schoolwerk. Tijdens de huiswerkbegeleiding is veel aandacht voor planning, structuur, leermethodiek, motivatie en zelfvertrouwen.

De studiebegeleiders van Lector geven uitleg, overhoren het leerwerk en controleren het maakwerk. Alle planningen, vorderingen en resultaten worden in het online leerlingvolgsysteem StudyAssist bijgehouden en er is regelmatig contact met ouders, mentor en docenten. Naast huiswerkbegeleiding op het Marecollege geven wij ook individuele bijlessen op deze school. Bijles is dagelijks te volgen, voor alle vakken en op alle niveaus (vmbo, havo, vwo).

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles op het Marecollege kunt u contact opnemen met Caroline van Lanschot.

Contactgegevens

Sumatrastraat 120
2315BD Leiden

Contactpersoon: Mw. drs. C. van Lanschot

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, individuele bijles, huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, diagnostiek, examentraining, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht