Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Almelo – Canisius

Lyceo Almelo – Canisius

Lyceo Almelo – Canisius

Lyceo Almelo – Canisius

Canisius – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van Lyceo in Almelo bevindt zich op het St. Canisius. Er worden diverse diensten aangeboden, zoals huiswerkbegeleidingbijles en coaching. Na het laatste lesuur van je kind kan hij of zij direct bij ons terecht, in onze rustige, vaste lokalen. We hebben een goede samenwerking met mentoren, teamleiders, maatschappelijk werk en de directeur, zodat we met jouw kind zijn of haar begeleiding goed kunnen aansluiten bij school.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almelo

Of je kind nou in het eerste jaar van het vmbo zit, of het laatste jaar van het vwo: elk schooljaar en niveau kent zijn eigen uitdagingen. Dit kan betrekking hebben op het aanleren van studievaardigheden, maar ook inhoudelijk kunnen bepaalde vakken soms best lastig zijn. Lyceo helpt jouw kind zo goed mogelijk het schooljaar te doorlopen! Hiervan heeft hij of zij zowel op de korte als op de lange termijn profijt. Wat dacht je van betere cijfers op zijn of haar volgende rapport? Of door een punt hoger te scoren toch net dat ene examen halen? Maar dat niet alleen: ook in jouw kind zijn of haar latere (school)carrière zal hij of zij nog regelmatig de vaardigheden toepassen die wij jouw kind hier aanleren.

Op het Canisius zien we leren als een proces waarin leerlingen kunnen groeien. In het begin begeleiden we leerlingen hand-in-hand. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en samen met jouw kind proberen we te ontdekken welke manier voor jouw kind werkt. Je kind zal merken dat hij of zij na een tijd onze hulp steeds minder nodig heeft en steeds meer zelfstandig te werk gaat. In die fase treden onze begeleiders dan ook steeds meer op de achtergrond.

Hebben jij of je kind vragen? Je kan altijd even langslopen. We zijn daarnaast te bereiken via telefoon en e-mail. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ingepland worden om te bespreken met welke dienst we jouw kind het beste kunnen helpen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van SG Canisius in Almelo.

 

Contactgegevens

Slot 31
7608 ND Almelo

Contactpersoon: Maykel Silderhuis

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht