Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Lyceo Almere – Buitenhout College

Lyceo Almere – Buitenhout College

Buitenhout College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt de begeleiding op het Buitenhout College in Almere. Bij ons kan je kind huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Omdat we op school aanwezig zijn, kan je kind meteen na zijn of haar laatste les naar ons toekomen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Op het Buitenhout College zitten duizend leerlingen met een enorme variatie aan talenten. Er wordt alles aan gedaan om die talenten naar boven te laten komen. Er wordt gefocust op zelfontplooiing, het ontdekken van talent en het leerproces. Lyceo gaat jou daar ook bij helpen! Voor we beginnen stellen we een speciaal plan voor je op. We houden warm contact met jouw ouders, mentor en andere belangrijke medewerkers binnen de school, zodat we jou op de meest efficiënte manier kunnen helpen met het aanleren van belangrijke studievaardigheden. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in de vertrouwde omgeving van jouw school in kleine groepen, zodat jij rustig je huiswerk kunt maken. Heb je moeite met specifieke vakken? Dan is er de mogelijkheid voor één op één bijles. Zodra je cijfers beginnen te veranderen zul je merken dat je met veel meer positiviteit  en zelfvertrouwen in je eigen leerproces zult staan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom dan een keer langs om kennis te maken! We kunnen een geheel vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken naar welke vorm van begeleiding het beste bij jou past.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Buitenhout College.

Contactgegevens

Ambonstraat 3
1335 JV Almere

bel mij terug stuur instituut bericht