Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Lyceo Almere – Montessori Lyceum Flevoland

Lyceo Almere – Montessori Lyceum Flevoland

Lyceo Montessori Lyceum Flevoland: de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Montessori Lyceum Flevoland verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Na je kind zijn of haar laatste les kan hij of zij meteen doorlopen naar de begeleiding, in een door jouw kind vertrouwde omgeving. Doordat we in de school aanwezig zijn, hebben we snel contact met mentoren en docenten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Binnen het Montessori Lyceum Flevoland is vertrouwen en persoonlijke aandacht een belangrijke factor. Door de kleinschaligheid van de school en door de manier van werken kent iedereen elkaar. Als vestiging van Lyceo vinden we het belangrijk dat we dit vertrouwen en de persoonlijke aandacht voor jou doortrekken naar de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Voor we beginnen stellen we een speciaal plan voor je op. We houden warm contact met jouw ouders, mentor en andere belangrijke medewerkers binnen de school, zodat we jou op de meest efficiënte manier kunnen helpen met het aanleren van belangrijke studievaardigheden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je in de vertrouwde omgeving van je eigen school in een kleine groep rustig werken aan je huiswerk. Mocht je moeite hebben met specifieke vakken dan is er ook de mogelijkheid voor één op één bijles. Zodra je cijfers beginnen te veranderen zul je merken dat je met veel meer positiviteit  en zelfvertrouwen in je eigen leerproces zult staan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom dan een keer langs om kennis te maken! We kunnen een geheel vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken naar welke vorm van begeleiding het beste bij jou past.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Montessori Lyceum Flevoland.

Contactgegevens

Ambonstraat 5
1335 JV Almere

Contactpersoon: Michelle Dwarkasing

bel mij terug stuur instituut bericht