Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Lyceo Amersfoort – Van Lodenstein College

Lyceo Amersfoort – Van Lodenstein College

Amersfoort Van Lodenstein College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2011 zijn wij gevestigd in het Van Lodenstein College aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding of bijles, maar wij bieden ook andere diensten aan, zoals studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Van Lodenstein College. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met het maken van je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden. De Lyceo vestiging zit in de school zelf, waardoor je gelijk na je laatste les huiswerk kan komen maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 030 307 35 33

Lokaal op school
Lyceo heeft op het Van Lodenstein College zelf beschikking over een vast lokaal, waar je rustig aan de slag kan met je huiswerk. Daarnaast beschikken wij over twee lokalen waar je terecht kan voor bijles.

Het intakegesprek
Voordat je begint aan huiswerkbegeleiding vindt er een intakegesprek plaats met jou en je ouder(s). Zo weet jij wat Lyceo precies is en kan de Vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je maken.

 

Contactgegevens

Utrechtseweg 228
3818 ET Amersfoort

Contactpersoon: Ard Tamminga

bel mij terug stuur instituut bericht