Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Lyceo Arnhem – Olympus College

Lyceo Arnhem – Olympus College

Olympus College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Olympus College in Arnhem verzorgt Lyceo de begeleiding. In het schoolgebouw hebben we een eigen lokaal, waar we je persoonlijk kunnen begeleiden, met een team van professionele en enthousiaste mensen, om je doelstelling te behalen. We werken in groepen en ook individueel, zodat jij op maat begeleiding krijgt. Je kan daarbij denken aan: studiecoaching, huiswerkbegeleiding en bijles. Wij willen er voor jou zijn,  zodat jij met plezier op school bent om kennis en vaardigheden op te doen en op een prettige manier voor jou kan leren.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Wil je huiswerkbegeleiding bij ons volgen? Dan plannen we samen met je ouders een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek proberen we samen kijken waar jij hulp bij nodig hebt en hoe wij je verder kunnen helpen. Het is belangrijk dat jij gemotiveerd bent om kennis op te doen, te oefenen en hulp te aannemen. We helpen je graag met leren “Leren”, plannen en structuur aanbrengen in je schoolwerk. We bekijken met jou wat voor jou de beste manier van leren is, dit noemen wij leer strategieën. Soms heb je gespecialiseerde hulp nodig, daar hebben wij de vakmensen voor om jou extra te kunnen helpen.

Je hoeft niet alles alleen te doen! Jij bent zelf wel verantwoordelijk voor jouw eigen leren. Wij geven je ondersteuning hierin.

 

Contactgegevens

Olympus 11
6832 EL Arnhem

Contactpersoon: Max van Smirren

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht