Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Druten – Pax Christi College

Lyceo Druten – Pax Christi College

Lyceo Druten – Pax Christi College

Lyceo Druten – Pax Christi College

Pax Christi College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Pax Christi College verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding in Druten. Op de vestiging gelegen aan de Mr. Van Coothstraat staat een enthousiast team van begeleiders voor jou klaar om je de hulp te bieden die jij nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het zelfvertrouwen en de vaardigheden ontwikkelt om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles. Hierbij wordt er gekeken naar hoe we jou het beste kunnen helpen voor de vakken waarin jij extra ondersteuning bij kan gebruiken. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Druten

Doordat de huiswerkbegeleiding op school gegeven wordt, onderhouden we gemakkelijk contact met mentoren, docenten en zorg coördinatoren. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met ouders, zodat we een zo volledig mogelijk beeld van jou hebben en daarop de begeleiding aan te kunnen passen.

Huiswerkbegeleiding doe je niet alleen, wij werken daarom samen met een team van hoogopgeleide en gemotiveerde begeleiders. Zij staan altijd klaar ter ondersteuning bij het maken van een planning, voor het beantwoorden van vragen en het oefenen met studievaardigheden. Elke begeleider heeft zijn of haar specialiteit en vakgebied, zodat jij ook vakinhoudelijk het beste geholpen kan worden. Tijdens de pauze is er ruimte om iets voor jezelf te doen of een praatje te maken met de begeleiders. Wij vinden het als team belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de huiswerkbegeleiding.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten, dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Pax Christi College.

Contactgegevens

Mr. van Coothstraat 34
6651 ZJ Druten

Contactpersoon: Kim van den Boogaard

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht