Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zwijndrecht – Walburg College

Lyceo Zwijndrecht – Walburg College

Lyceo Zwijndrecht – Walburg College

Lyceo Zwijndrecht – Walburg College

Walburg College Zwijndrecht – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Walburg College in Zwijndrecht. Wij zijn er voor alle leerlingen van het Walburg College, van de brugklas tot aan 6 vwo. Je kunt na je laatste les meteen naar ons lokaal komen. We vinden het belangrijk om korte lijntjes te houden met je ouders en je mentor. Om je optimaal te begeleiden baseren we onze huiswerkbegeleiding op je eigen huiswerk. Zo leer je direct de stof terwijl je werkt aan je studievaardigheden.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 14.00 – 18.00 uur.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Met behulp van onze persoonlijke begeleiding en interesse ondersteunen we jou in het ontdekken van je eigen leerroute. Ons team bestaat uit bekwame begeleiders, die je hulp bieden bij het vinden van de juiste studievaardigheden. Door het ontwikkelen van je eigen leerroute, zal je zelfvertrouwen toenemen, wat tot betere resultaten leidt.
Kom gerust langs of neem contact op per telefoon of e-mail. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om de begeleiding te vinden die het beste bij jou past.
Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Walburg college. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht.

Contactgegevens

Norderstedtplein 6
3332GK Zwijndrecht

Contactpersoon: Romee Fenijn

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht