Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zwolle – Meander College

Lyceo Zwolle – Meander College

Lyceo Zwolle – Meander College

Meander College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Zwolle werkt Lyceo samen met het Meander College. Deze school ligt in de Aa-Landen, het adres is Dobbe 37. De vestiging van Lyceo bevindt zich in het schoolgebouw. Alle leerlingen zijn welkom om begeleiding te volgen bij Lyceo Zwolle, ook als je niet op het Meander College zit. Dit geldt voor al onze diensten, zoals huiswerkbegeleiding en bijles. Bijlessen en coachsessies kunnen in sommige gevallen ook buiten de vaste openingstijden worden gegeven.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwolle

We maken voor de huiswerkbegeleiding gebruik van een zeer ruim en licht lokaal. Voor de bijlessen en coachsessies wijken we uit naar andere lokalen of gespreksruimtes in de school. Op die manier werk je rustig en ongestoord. Behalve deze diensten bieden we ook basisschoolbegeleiding, examentrainingen en een intensieve vorm van begeleiding tijdens het examenjaar.

Het team van Lyceo Zwolle bestaat uit een groep enthousiaste begeleiders met elk hun eigen kwaliteiten. We werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid. Dit doen we bijvoorbeeld door je actief te laten oefenen met plannen en je te leren hoe je zelf antwoorden kan vinden op vragen over de leerstof. De Vestigingsmanager leidt het team en deze vestiging. De Vestigingsmanager onderhoudt ook het contact met de rector, mentoren en andere betrokkenen binnen de school. Op die manier werkten we samen met de school aan het verbeteren van je resultaten.

Kom gerust een kijkje nemen bij ons, of neem contact op via e-mail of telefoon om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Dobbe 37
8032JW Zwolle

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht