Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Studiebegeleiding Amstelveen – Maalderij

Studiebegeleiding Amstelveen – Maalderij

De beste begeleiding bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Amstelveen volg je bij Studiebegeleiding Amstelveen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We moeten vertrouwen hebben in elkaar om stappen verder te komen. Wij werken dan ook met vaste begeleiders, die inhoudelijk sterk zijn onderlegd, passie hebben voor leren, dichtbij de stof staan en dichtbij onze leerlingen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amstelveen

Op school leer je heel veel, maar hoe kun je nou eigenlijk het beste leren? Bij Studiebegeleiding Amstelveen begrijpen wij dat er meer is dan school. Toch blijf je, ook na je schooltijd, leren (gelukkig maar!). Het is dan ook fijn als het leren efficiënter kan! Jarenlange ervaring op het gebied van Leren Leren heeft ons geleerd dat studiesucces bepaald wordt door drie factoren: techniek, vertrouwen en motivatie.

Onze werkwijze

Op school wordt veel aandacht besteed aan inhoudelijke kennis, maar soms onvoldoende aandacht aan effectieve leertechnieken. We richten ons zowel op vakinhoudelijke als vakoverstijgende leertechnieken. We maken grammaticaschema’s, formulebladen, matrixen en mindmaps. Je leert plannen en effectief woordjes leren. We overhoren en leren je jezelf te overhoren. Positieve coaches, die je tegelijkertijd met beide benen op de grond zetten, helpen je verder.

Kennismaken

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral eens langs of neem telefonisch contact op. We starten met een (vrijblijvend) intakegesprek waarin we met elkaar bekijken of en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Contactgegevens

Maalderij 21 D
1185 ZB Amstelveen

Contactpersoon: Sabine van Elk

Specialisaties

Basisonderwijs Small Group Training, Basisschool Begeleiding, Cito-training, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht