Zoek een instituut
Clou Zoetermeer

Clou Zoetermeer

Clou Zoetermeer

CLOU is een leuk, hip en flexibel bijles- en huiswerkcentrum in Zoetermeer en staat voor kwaliteit, efficiëntie en betrokkenheid.
CLOU biedt een fijne plek om bijlessen te volgen en/of huiswerk te maken. Voor leerlingen van groep 5 tot en met eindexamenleerlingen. Wij helpen om leerachterstanden te voorkomen of weg te werken.

CLOU is ervaren en deskundig. Ons team van ruim 50 begeleiders staat 6 dagen in de week klaar om meer dan 200 leerlingen per week ondersteuning te bieden. Wij kijken daarbij per leerling wat nodig is en bieden oplossingen op maat. Voor elk vak hebben wij begeleiders in huis die 1 op 1 bijlessen geven en de huiswerkklassen begeleiden.

Bij CLOU kom je voor Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining of NT2-begeleiding. Wij zijn er voor leerlingen van het Basisonderwijs en het Voortgezet Onderwijs. CLOU bestaat uit een ervaren team van enthousiaste medewerkers.
Samen zorgen we ervoor dat alle leerlingen zich thuis voelen bij CLOU!

Contactgegevens

Willem Dreeslaan 394-396
2729NK Zoetermeer

Contactpersoon: Simone Taal

  • 079-7370097
  • www.clou-zoetermeer.nl

Specialisaties

Studie- en/of huiswerkbegeleiding, Bijles voortgezet onderwijs, Examentraining en/of -begeleiding, CITO/NIO begeleiding, Dyslexie en dyscalculie testen, Faalangsttraining

bel mij terug stuur instituut bericht