Zoek een instituut
Enjoy! Learning

Enjoy! Learning

Enjoy! Learning

Enjoy! Learning is gevestigd in Amstelveen en biedt aan leerlingen van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs hulp bij de leerbehoeften. Onze missie is dat wij aansluiten op de talenten van de kinderen (op wat ze al kunnen). We leren ze, dat je best doen, hard werken en veel oefenen plezierig kan zijn. Dat geeft zelfvertrouwen en de zin om te willen leren. Leren en studeren zijn in onze ogen geen enkelvoudige processen van simpelweg kennis tot je nemen. Daarom besteden wij tijdens onze begeleidingen ook ruim aandacht aan het proces van ‘Leren Leren’.

Leerlingen van het basisonderwijs kunnen terecht voor verschillende vormen van bijlessen en groepslessen. Ook bieden we trainingen voor LVS-toetsen zoals de CITO en voor de brugklas.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen terecht voor studiebegeleiding en huiswerkklas. Daarnaast bieden we bijlessen voor specifieke vakken.

Contactgegevens

Stadsplein 99
1181 ZM Amstelveen

Contactpersoon: Frouwke van Leeuwen

  • 020-3032172
  • enjoy-learning.nl

Specialisaties

Huiswerkklas, vakinhoudelijke bijles, Trainingen voor LVS-toetsen basisonderwijs, huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht