Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Delft – Koornmarkt

AFTER’S COOL Delft – Koornmarkt

AFTER’S COOL Delft – Koornmarkt

AFTER’S COOL Delft – Koornmarkt

Delft Koornmarkt – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Delft verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Koornmarkt. We bevinden ons op een mooie locatie waar gewerkt wordt in grote, sfeervolle ruimtes. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Koornmarkt. De huiswerkbegeleiding op de Koornmarkt is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op een mooie locatie waar gewerkt wordt in grote, sfeervolle ruimtes.

Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons op de vestiging voor warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Koornmarkt of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Koornmarkt 25
2611 EB Delft

Contactpersoon: Sam Bliek

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht