Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Den Haag – Haganum

AFTER’S COOL Den Haag – Haganum

AFTER’S COOL Den Haag – Haganum

AFTER’S COOL Den Haag – Haganum

Den Haag Haganum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Gymnasium Haganum. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding.  Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Gymnasium Haganum in Den haag en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Kinderen van andere scholen kunnen terecht op onze andere vestiging in Den Haag, de Wassenaarseweg.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Haganum. De huiswerkbegeleiding op het Haganum is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen.

Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Haganum of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

 

Contactgegevens

Laan van Meerdervoort 57
2517 AG Den Haag

Contactpersoon: Hannes Messemaeckers van de Graaff

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht