Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Den Haag – Vrijzinnig-Christelijk Lyceum

AFTER’S COOL Den Haag – Vrijzinnig-Christelijk Lyceum

AFTER’S COOL Den Haag – Vrijzinnig-Christelijk Lyceum

AFTER’S COOL Den Haag – Vrijzinnig-Christelijk Lyceum

Den Haag Vrijzinnig-Christelijk Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum in Den Haag en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestiging aan de Pansierstraat, waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum. De huiswerkbegeleiding op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum wordt gegeven en de cultuur op school. Zij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Van Stolkweg 35
2585 JN Den Haag

Contactpersoon: Prishella Ramawadhdoebe

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht