Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Oegstgeest – Terweeweg

AFTER’S COOL Oegstgeest – Terweeweg

AFTER’S COOL Oegstgeest – Terweeweg

AFTER’S COOL Oegstgeest – Terweeweg

Oegstgeest Terweeweg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Oegstgeest verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Terweeweg. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Terweeweg in Oegstgeest. We bevinden ons op een prachtige locatie, namelijk een oude huisartspraktijk. Hier wordt gewerkt in huiselijke, lichte en gezellige ruimtes. De huiswerkbegeleiding op de Terweeweg is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen.

We bieden een warme en gezellige plek voor leerlingen om meer grip te krijgen op hun schoolwerk en actief te werken aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Wij helpen de leerlingen de voor hen meest geschikte leermethodes toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan. Alles onder begeleiding en toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen we leerlingen op een positieve manier.

Bij de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Terweeweg of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Terweeweg 152
2341CX Oegstgeest

Contactpersoon: Celine Foekens

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht