Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Pijnacker – Stanislascollege

AFTER’S COOL Pijnacker – Stanislascollege

AFTER’S COOL Pijnacker – Stanislascollege

Pijnacker Stanislascollege – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Pijnacker verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Stanislascollege. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Stanislascollege in Pijnacker en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Stanislascollege. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

De huiswerkbegeleiding is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Natuurlijk zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Stanislascollege wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Stanislascollege of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Sportlaan 3 A
2641 AZ Pijnacker

Contactpersoon: Carlijn Visscher - van der Waal

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht