Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Rotterdam – Adamshofstraat

AFTER’S COOL Rotterdam – Adamshofstraat

AFTER’S COOL Rotterdam – Adamshofstraat

Rotterdam Adamshofstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen in Kralingen op de Adamshofstraat.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Adamshofstraat. De huiswerkbegeleiding op de Adamshofstraat is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons in twee panden naast elkaar op de Adamshofstraat (‘groen en blauw’) waar gewerkt wordt in lichte en gezellige ruimtes. Het fijne aan deze vestiging is de combinatie tussen het huiselijke en persoonlijke gevoel van thuis, met de focus op het schoolwerk.

Tijdens het bieden van ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Adamshofstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Adamshofstraat 48
3061ZG Rotterdam

Contactpersoon: Indra Bout

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht