Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Rotterdam – Erasmiaans Gymnasium

AFTER’S COOL Rotterdam – Erasmiaans Gymnasium

AFTER’S COOL Rotterdam – Erasmiaans Gymnasium

AFTER’S COOL Rotterdam – Erasmiaans Gymnasium

Rotterdam Erasmiaans Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Erasmiaans Gymnasium. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Erasmiaans Gymnasium. De huiswerkbegeleiding op het Erasmiaans Gymnasium is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Erasmiaans Gymnasium wordt gegeven en de cultuur op school. De nauwe samenwerking met de school betekent dat wij de docenten, vakinhoudelijke eisen en leermethodes goed kennen. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Wij bieden voor ieder kind begeleiding op maat en ons doel is altijd dat de leerlingen het weer zelf kunnen doen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Erasmiaans Gymnasium of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

 

Contactgegevens

Wytemaweg 25
3015CN Rotterdam

Contactpersoon: Sophie van Voskuilen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht