Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Rotterdam – Hockey Club

AFTER’S COOL Rotterdam – Hockey Club

AFTER’S COOL Rotterdam – Hockey Club

AFTER’S COOL Rotterdam – Hockey Club

Rotterdam Hockey Club – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Hockey Club in Rotterdam. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Hockey Club. De huiswerkbegeleiding op de Hockey Club is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op een mooie grote ruimte boven in het clubhuis met uitzicht op het hockeyveld.

Bij onze vestiging kunnen kinderen begeleiding bij het leren en maken van huiswerk combineren met hun hockeytraining, en dat allemaal op één plek. De begeleiding is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden: iedereen is welkom bij ons. Onze deur staat altijd open voor leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Tijdens het bieden van ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Hockey Club of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Hazelaarweg 2
3053PM Rotterdam

Contactpersoon: Demi Koeleman

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht