Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Rotterdam – Limonadefabriek

AFTER’S COOL Rotterdam – Limonadefabriek

AFTER’S COOL Rotterdam – Limonadefabriek

AFTER’S COOL Rotterdam – Limonadefabriek

Rotterdam Limonadefabriek – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen in de Limonadefabriek in Hillegersberg. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles in de Limonadefabriek. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen.

Onze vestiging is goed te bereiken voor leerlingen uit Schiebroek, Molenlaankwartier, Hillegersberg en Bergschenhoek. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom, zowel van de basisschool als middelbare school. Onze deur staat altijd open voor kinderen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen door warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Bij het bieden van de ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Limonadefabriek of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Minstreelstraat 71
3051PJ Rotterdam

Contactpersoon: Simone Kraan

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht