Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Rotterdam – Rudolf Steiner College

AFTER’S COOL Rotterdam – Rudolf Steiner College

AFTER’S COOL Rotterdam – Rudolf Steiner College

AFTER’S COOL Rotterdam – Rudolf Steiner College

Rotterdam Rudolf Steiner College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Rudolf Steiner College. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Rudolf Steiner College in Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Bij deze vestiging kunnen alle leerlingen van de school terecht: wij helpen leerlingen van alle klassen of niveaus. Daarnaast werken we ook nauw samen met onze eigen vestiging in Kralingen. Hier worden ook al onze diensten voor basisschoolleerlingen aangeboden.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Rudolf Steiner College. De huiswerkbegeleiding op het Rudolf Steiner College is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Rudolf Steiner College wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Dit zorgt ervoor dat wij goed weten wat er speelt bij leerlingen en hier ook op kunnen inspelen.

De begeleiding wordt voor iedere leerling op maat gemaakt ons doel is dat zij leren zelfstandig om te gaan met al hun schoolwerk door middel van actieve leermethodes, veel aandacht en een goede planning. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Rudolf Steiner College of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Tamboerstraat 9
3034 PT Rotterdam

Contactpersoon: Willem Berg

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht