Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Wassenaar – Van Hallstraat

AFTER’S COOL Wassenaar – Van Hallstraat

AFTER’S COOL Wassenaar – Van Hallstraat

AFTER’S COOL Wassenaar – Van Hallstraat

Wassenaar Van Hallstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Wassenaar verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Van Hallstraat.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Van Hallstraat. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen.

Wij kennen de scholen in Wassenaar goed en zijn op de hoogte van het onderwijs op het Adelbert College en Rijnlands Lyceum. Bij de vestiging op de Van Hallstraat kunnen leerlingen van alle scholen en alle niveaus terecht voor persoonlijke begeleiding op professionele wijze. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Van Hallstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Van Hallstraat 2
2241KT Wassenaar

Contactpersoon: Victor Hupe

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht