Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Sg. Spieringshoek Schiedam

AFTER’S COOL Sg. Spieringshoek Schiedam

AFTER’S COOL Sg. Spieringshoek Schiedam

AFTER’S COOL Schiedam – SG Spieringshoek

Schiedam SG Spieringshoek – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Schiedam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het SG Spieringshoek. Allemaal binnen de muren van je eigen school.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het SG Spieringshoek. De huiswerkbegeleiding is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat hier wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestigingen in Kralingen waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het SG Spieringshoek of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Van der Brugghenlaan 2-6
3118 LA Schiedam

Contactpersoon: Megan van der Graaf

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht