Zoek een instituut
AthenaSchool

AthenaSchool

AthenaSchool

AthenaSchool is ontstaan uit AthenaStudies, een bedrijf dat oorspronkelijk werd opgericht om universiteitsstudenten te helpen met hun studie door middel van tentamentrainingen. Al snel werden we marktleider op dit gebied. Wat ons het meest beviel aan dit werk, was de mogelijkheid om veel studenten tegelijkertijd te ondersteunen. Na het succes van dit bedrijf besloten we een paar jaar geleden te kijken naar de kwaliteit van examentrainingen op middelbare schoolniveau. We ontdekten al snel dat deze vaak niet hetzelfde niveau hadden als wat we gewend waren van onze tentamentrainingen.

Daarom hebben we examentrainingen ontwikkeld voor 7 vakken op middelbare schoolniveau. In eerste instantie waren deze trainingen gericht op havo en vwo, en het ging verrassend goed. We zijn toen uitgebreid naar 13 vakken en begonnen deze trainingen fysiek aan te bieden op middelbare scholen. Al snel begonnen we ook onderwijsondersteuning, surveillancediensten, huiswerkklassen en eigenlijk alles waar vraag naar was in het onderwijs aan te bieden. Hierdoor groeide ons bedrijf snel en hebben we vooral mensen met passie en gedrevenheid aangetrokken. Zo zijn we nu al bezig met ons derde volledige jaar als onderwijsbedrijf en blijven we groeien. Ons doel is om leerlingen in heel Nederland te ondersteunen en de werkdruk voor docenten te verlichten!

Contactgegevens

Spoorlaan 21L
5038 CB Tilburg

Contactpersoon: Silver Siegers

Specialisaties

CITO/NIO begeleiding, Lesopvang en Klassenassistent, Huiswerkklas, training, Lente-/Zomerschool, Begrijpend Lezen, individuele bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht