Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch – Maaslandstraat

Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch – Maaslandstraat

Centrum voor Studiebegeleiding Den Bosch – Maaslandstraat

Huiswerkbegeleiding in Den Bosch – de beste begeleiding bij jou om de hoek!

Centrum voor Studiebegeleiding is het langst bestaande instituut in Den Bosch. We begeleiden zelfs al de tweede generatie leerlingen! In 35 jaar hebben we dan ook heel wat ervaring op gedaan.

Je kunt je direct aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding bij Centrum voor Studiebegeleiding in Den Bosch.

We zijn te vinden aan de Maaslandstraat 2a, waar we een prachtige en sfeervolle locatie hebben naast het Centraal Station. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken tijdens de huiswerkbegeleiding. Na school en in de pauze kunnen ze even tot rust komen in onze gezellige zithoek. Voor bijlessen en overhoringen voor toetsen hebben we ook voldoende kleine ruimten, om apart met een begeleider te kunnen zitten. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

Op onze locatie kun je ook terecht voor het Lyceo Examenjaar en basisschoolbegeleiding met de methode Lyceo Junior. Tevens geven wij bijles en coaching voor studenten en worden er het gehele jaar door examentrainingen in Den Bosch gegeven Neem ook eens een kijkje op onze website www.csb-studiebegeleiding.nl.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Alle locaties voor huiswerkbegeleiding in Den Bosch.
Alle locaties voor bijles in Den Bosch

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Bosch

Onze vestiging zit op een centrale plek in Den Bosch en zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je bijvoorbeeld op het Stedelijk Gymnasium, Ds Pierson College, Van Maerlant of Sancta Maria Mavo? Dan ben je binnen 15 minuten fietsen bij ons aanwezig.

De Vestigingsmanager is dagelijks op onze vestiging aanwezig en is verantwoordelijk voor de dagelijkse praktijk. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers. We maken ook graag een persoonlijke afspraak met je om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Contactgegevens

Maaslandstraat 2 a
5211 VE Den Bosch

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht