Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Maastricht – Scharnerweg

Lyceo Maastricht – Scharnerweg

Lyceo Maastricht – Scharnerweg

Aan de Scharnerweg, dichtbij het station en het Sint Maartens college vind je Lyceo Maastricht Scharnerweg. In deze grote, ruime vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. We proberen een gezellige, huiselijke sfeer neer te zetten. Iedereen is welkom! De begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met vakinhoudelijke vragen of het helpen met het maken van planningen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maastricht

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders op onze locatie in Maastricht helpen je hier graag mee! Belangrijk vinden wij dat de leerlingen na de begeleiding bij Lyceo weer zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen!

Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens

Scharnerweg 155
6224JE Maastricht

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht