Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Meerssen – Stella Maris College

Lyceo Meerssen – Stella Maris College

Lyceo Meerssen – Stella Maris College

Lyceo is gevestigd in het Stella Maris College in Meerssen. Na je laatste les kun je direct bij ons aan de slag. Op dat moment staat er een team van begeleiders klaar om je te ondersteunen in het leren plannen, je studievaardigheden aan te leren en je inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die je lastig vindt. We bieden huiswerkbegeleidingbijles, studiecoaching en CSE begeleiding aan waarbij je optimale ondersteuning krijgt in aanloop naar je examens.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Meerssen

Bij de begeleiding vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige plek heeft om zichzelf te kunnen zijn. Iedere leerling is anders, en iedere leerling leert ook anders. Het is voor ons belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien, en steeds zelfstandiger met je huiswerk aan de gang kan gaan. Doordat we veel persoonlijke aandacht bieden, kunnen we altijd zien hoe je aan het groeien bent. Voor ons is de prioriteit dat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat met goede studievaardigheden, waar je je hele leven lang nog profijt van gaat hebben.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Dan gaan we samen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Contactgegevens

Parallelweg 56
6231CJ Meerssen

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht