Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Roermond – Godsweerdersingel

Lyceo Roermond – Godsweerdersingel

Lyceo Roermond – Godsweerdersingel

Huiswerkbegeleiding in Roermond – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Roermond heeft een mooie locatie in de binnenstad van Roermond, waar de leerlingen rustig hun huiswerk kunnen maken. Ook zijn er aparte ruimtes waar leerlingen overhoord kunnen worden of waar ze bijles kunnen krijgen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Roermond

Midden in het oude stadscentrum van Roermond zit de vestiging Lyceo Roermond. Hier helpen wij leerlingen uit Roermond en omgeving met hun huiswerk. We helpen je niet alleen met je prestaties, maar ook met je zelfvertrouwen. Ons docententeam staat 5 dagen per week voor je klaar. Bij de huiswerkbegeleiding helpen we je met het maken en uitvoeren van een planning en met het aanbrengen van structuur in je werk. Zo zorg je ervoor dat je huiswerk grotendeels af is wanneer je thuis komt en hou je tijd over om leuke dingen te doen! Als je een bepaald vak erg lastig vindt, is bijles misschien wat voor jou. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste begeleiding is!

Contactgegevens

Godsweerdersingel 9
6041 GJ Roermond

Specialisaties

Faalangsttraining, Brugklasbegeleiding, Basisschool Begeleiding, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht