Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Sittard – Wilhelminastraat

Lyceo Sittard – Wilhelminastraat

Lyceo Sittard – Wilhelminastraat

Huiswerkbegeleiding in Sittard – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Vlak bij het station Sittard, aan de Wilhelminastraat ligt Lyceo Sittard. Hier helpen wij leerlingen met het maken van hun huiswerk. Onze deuren staan open voor leerlingen uit elk leerjaar op ieder niveau. Door persoonlijke begeleiding en aandacht halen we het beste uit jou middelbare schooltijd!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Sittard

Bij de begeleiding vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige plek heeft om zichzelf te kunnen zijn. Iedere leerling is anders, en iedere leerling leert ook anders. Het is voor ons belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien, en steeds zelfstandiger met je huiswerk aan de gang kan gaan. Doordat we veel persoonlijke aandacht bieden, kunnen we altijd zien hoe je aan het groeien bent. Voor ons is de prioriteit dat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat met goede studievaardigheden, waar je je hele leven lang nog profijt van gaat hebben.

De openingstijden vindt u rechts op deze pagina. In proefwerkweken hebben wij aangepaste openingstijden op maandag t/m vrijdag van 12.30-18.00 uur en zijn wij ook op zondagen open van 11.00 tot 15.00 uur.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Dan gaan we samen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Contactgegevens

Wilhelminastraat 14
6131KN Sittard

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht