Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Den Haag – Christelijk College De Populier

Lyceo Den Haag – Christelijk College De Populier

Lyceo Den Haag – Christelijk College De Populier

Den Haag de Populier – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Ook dit schooljaar biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding aan op het Christelijk College de Populier. Op de Populier bieden wij onder andere huiswerkbegeleiding, bijlessen en coaching aan. Met een enthousiast team van begeleiders staan we vijf middagen per week voor je klaar. Doordat we ons binnen de school bevinden, hebben we nauw contact met school. Er zijn vaste contactmomenten met afdelingsleiders, mentoren spreken we het gehele schooljaar.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Wij bieden een veilige leeromgeving, waarin je je thuis voelt. Op verschillende manieren kunnen we je ondersteunen, zodat wij je kunnen helpen bij het goed verlopen van jouw schoolcarrière. Door de proactieve houding van begeleiders creëren wij een omgeving, waarin je jouw vragen durft te stellen en je je op deze manier goed kan voorbereiden op je huiswerk. Door structuur en ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden aan te bieden, stimuleren we een goed verloop van je schoolcarrière!

Wij bieden ondersteuning op vakinhoudelijk gebied, bij het creëren van overzicht, studievaardigheden en/of bij het maken van een goede planning. Het doel van de huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren plannen en het leren van het huiswerk. Daarnaast is het ons en van de leerling het doel om de resultaten te verbeteren!

Mocht je vragen hebben, loop gerust eens langs in het studiehuis! Je kan ook contact opnemen via de e-mail of telefoon.

Contactgegevens

Populierstraat 109
2565 MK Den Haag

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht