Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet

Lyceo Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet

Lyceo Den Haag – Christelijk Lyceum Zandvliet

Den Haag Zandvliet – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt maandag tot en met vrijdag de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Christelijk Lyceum Zandvliet. Na je laatste lesuur kan je de trap omhoog of omlaag lopen om aan te schuiven bij onze begeleiding. In je vertrouwde leeromgeving van school voel je je snel thuis. Het team bestaat uit verschillende ervaren begeleiders die zijn onderverdeeld op hun kwaliteiten en ervaringen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

De lijntjes tussen de huiswerkbegeleiding en de school zijn kort, iedere week vindt er overleg met de schoolleiding plaats om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgen mentoren voor alle vergaderingen input vanuit de huiswerkbegeleiding over hun leerlingen en krijgen wij op onze beurt weer updates van de mentoren nadat de leerling besproken is. Wij begeleiden je tijdens de middagen op een eigen en voor jou juiste manier, dit gaat het beste wanneer alle handen in één geslagen worden: school, leerlingen, ouders & huiswerkbegeleiding!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum Zandvliet. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Lyceo op de Frederik Hendriklaan.

Contactgegevens

Bezuidenhoutseweg 40
2594 AW Den Haag

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht