Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Den Haag – Frederik Hendriklaan

Lyceo Den Haag – Frederik Hendriklaan

Lyceo Den Haag – Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan Den Haag – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag, omringd door scholen en op loopafstand van tram- en bushalte. Op deze locatie begeleidt Lyceo leerlingen tijdens hun gehele schoolcarrière; van Cito tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8, middelbare scholieren en studenten voor elk type onderwijs kunnen bij ons voor begeleiding terecht.

Je kunt je direct aanmelden voor bijles en huiswerkbegeleiding bij Lyceo aan de Frederik Hendriklaan.

Voor de diverse groepen wordt onderscheid gemaakt in basisschoolbegeleiding, huiswerkbegeleiding, individuele bijles en eindexamentraining in Den Haag. Zit je op bijvoorbeeld het Maris College Houtrust of E.S. Den Haag Rijnlands, dan kan je binnen 15 minuten vanaf school bij ons aan de slag.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Naast het bieden van inhoudelijke ondersteuning hebben wij als doel door positieve stimulans jouw zelfvertrouwen te vergroten. Door begeleiding op maat, het bieden van structuur en het aanreiken van handvatten streven wij ernaar dat je voldoende instrumenten hebt zodat je zelfstandig leert werken. Onze begeleiding vindt plaats in een leeromgeving die zich kenmerkt door rust. In diverse lokalen kan je werken in groepen of is juist plek voor individuele begeleiding. Ook voor de broodnodige ontspannende activiteiten tussen het studeren door zijn ruimtes beschikbaar. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de e-mail of telefoon. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Frederik Hendriklaan 85 A
2582 BV Den Haag

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht