Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Den Haag – Maris College Belgisch Park

Lyceo Den Haag – Maris College Belgisch Park

Lyceo Den Haag – Maris College Belgisch Park

Maris College Belgisch Park – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt samen met haar kennispartner Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding aan op het Maris College Belgisch Park. Onze lokalen hebben een lichte, warme en gezellige sfeer, waarin je geconcentreerd aan het werk gaat. Ook kan je bij ons terecht voor individuele begeleiding, door middel van bijles.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Ons team van vaste begeleiders creëert een rustige sfeer met veel persoonlijke aandacht. Wij leveren op een positieve wijze een bijdrage aan je schoolprestaties en leerervaring, daarnaast stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen. De begeleiders helpen je met studievaardigheden, het plannen en het organiseren van je huiswerk. Ze staan ook klaar om vakinhoudelijke vragen te beantwoorden.

Wij onderhouden contact met je ouders, je mentor en met jou. Elke rapportperiode hebben we contact met je mentor waarin verslag wordt gedaan over de stand van zaken op het gebied van de huiswerkbegeleiding. In ons leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij, je ouders kunnen dit thuis volgen. Per rapportperiode lassen wij een persoonlijk moment met je ouders in om het rapport te evalueren.

Ben je benieuwd? Je kan altijd contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Je bent ook van harte welkom om een proefdag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Maris College Belgisch Park. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Lyceo op de Frederik Hendriklaan.

Contactgegevens

Nieuwe Duinweg 10
2587 AC Den Haag

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht