Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg

Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg

Juffrouwjulia Amersfoort – Utrechtseweg

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort aan de Utrechtseweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van juffrouwjulia aan de Utrechtseweg 7 in Amersfoort ligt aan de rand van het centrum en in de buurt van verschillende middelbare scholen en basisscholen. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor vele leerlingen uit Amersfoort en omgeving. Zoek je huiswerkbegeleiding in Amersfoort of bijles in Amersfoort, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook basisschoolbegeleiding en bijles voor studenten. Daarnaast bieden we ook examentrainingen in Amersfoort, in samenwerking met Lyceo. Zo kunnen wij je helpen, van basisschool tot aan je diploma! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Een team van ervaren begeleiders helpt je graag met het maken van planningen en het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen. Met de huiswerkbegeleiding in Amersfoort van Juffrouwjulia hoef jij je geen zorgen meer te maken over je prestaties. Direct na schooltijd kun je bij ons terecht met je huiswerk en je vragen, zodat je thuis kunt ontspannen. Wij zijn op weekdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

Centrale locatie
Onze vestiging zit aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. Hierdoor zitten we op een centrale plek en zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je op de Amersfoortse Berg, Het Corderius College, Mavo Muurhuizen, Van Lodenstein College of het Atrium? Dan ben je binnen 15 minuten fietsen bij ons aanwezig.

Kom eens een kijkje nemen!
Ben je benieuwd? Wij ontmoeten je graag tijdens ons inloopspreekuur, elke maandag van 16.00 tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers en meer informatie te ontvangen over onze diensten. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Utrechtseweg 7 -1
3811NA Amersfoort

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht