Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Juffrouwjulia Culemborg – Koningin Wilhelmina College

Juffrouwjulia Culemborg – Koningin Wilhelmina College

Juffrouwjulia Culemborg – Koningin Wilhelmina College

Koningin Wilhelmina College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al vier jaar verzorgen wij de huiswerkbegeleiding op het Koningin Wilhelmina College. Na je laatste les kan je direct door naar de huiswerkbegeleiding. Naast de huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijlessen en coaching aan op het KWC.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Culemborg

Er is regelmatig contact met mentoren, teamleiders en andere betrokkenen zodat elke leerling zo goed mogelijk begeleid kan worden. Er is regelmatig contact met ouders om de voortgang door te nemen, daarnaast biedt ons leerlingvolgsysteem de mogelijkheid om thuis te lezen over de bevindingen tijdens de huiswerkbegeleiding. Tijdens de oudercontactavonden op school zijn wij ook aanwezig voor een gesprek.

Je gaat samen met onze enthousiaste begeleiders aan de slag met je huiswerk. Wij begeleiden je bij het maken van planningen, reiken we je leerstrategieën aan en helpen je als je een vraag hebt. De begeleiders zijn er ook om je leerwerk te overhoren. Als je al je huiswerk af hebt, mag je naar huis. Dan kan je echt ontspannen als je thuis bent. Met onze hulp leer je zelf plannen en studievaardigheden aan die bij jou passen, daar heb je je hele schoolcarrière iets aan!

Ben je benieuwd geworden? Loop eens langs! Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon of e-mail. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Koningin Wilhelmina College.

Contactgegevens

Beethovenlaan 1
4102 BM Culemborg

Contactpersoon: VESTIGINGSMANAGER

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht