Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Den Haag – Wassenaarseweg

Lyceo Den Haag – Wassenaarseweg

Lyceo Den Haag – Wassenaarseweg

Den Haag Wassenaarseweg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Wassenaarseweg. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Wij geven huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen van verschillende scholen en niveaus: basisschool, vmbo, havo, vwo en tweetalig (TTO) of internationaal onderwijs. Leerlingen studeren bij ons in verschillende rustige werkruimtes zonder afleiding en natuurlijk worden zij daarbij intensief ondersteund door onze coördinator en team van studiebegeleiders. De huiswerkbegeleiding is specifiek bedoeld voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Bijles wordt ook gegeven aan studenten.

Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is bedoeld voor scholieren die aanvullend onderwijs na schooltijd nodig hebben. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld omdat er sprake is van vakinhoudelijke problemen, moeite met zelfstandigheid, vooruitwerken en planning, motivatieproblemen of moeite om gefocust aan het werk te gaan zonder afleiding van buitenaf. Verder kan huiswerkbegeleiding uitkomst bieden voor scholieren die topsport, muziek of andere bezigheden moeten combineren met school, en kinderen met een specifieke leerstoornis zoals ADHD, ADD en dyslexie.

Onze vestiging in het Benoordenhout is gesitueerd op de begane grond van het monumentale pand Cultura aan de Wassenaarseweg 20.

Hieronder kunt u verder lezen over onze aanpak. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding in Den Haag of het inplannen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Wassenaarseweg 20
2596 CH Den Haag

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht