Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Leiden – Bonaventura Lyceum – Locatie Mariënpoelstraat

Lyceo Leiden – Bonaventura Lyceum – Locatie Mariënpoelstraat

Lyceo Leiden – Bonaventura Lyceum – Locatie Mariënpoelstraat

Leiden Bonaventura Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Leiden verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Bonaventura Lyceum. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Leerlingen van alle niveaus en uit alle klassen van het Bonaventura kunnen gebruik maken van de huiswerkbegeleiding op school. Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is natuurlijk gericht op het huiswerk voor de volgende dag en het voorbereiden op s.o.’s, proefwerken en examens in de komende periode. We besteden daarnaast ook veel aandacht aan het ontwikkelen van executieve vaardigheden zoals organiseren, zelfevaluatie, planning en geconcentreerd werken. Ook werken we met de leerlingen aan een gemotiveerde werkhouding en leermethodiek (‘leren leren’).

Wij betrekken ouders en desgewenst de vakdocent en mentor graag bij de huiswerkbegeleiding. Dit doen we onder meer door het gebruik van ons online leerlingvolgsysteem StudyAssist, waarin alle vorderingen van de leerlingen worden bijgehouden. Ouders krijgen een eigen toegangscode voor dit systeem en kunnen altijd zien hoe de zaken ervoor staan. Verder is er regelmatig persoonlijk contact en wij zijn natuurlijk telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Let op, deze locatie is enkel toegankelijk voor leerlingen van het Bonaventura Lyceum Mariënpoelstraat. Andere leerlingen kunnen terecht op onze vestiging op de Houtlaan óf in Oegstgeest op de Kempenaerstraat. 

Contactgegevens

Mariënpoelstraat 6
2334CZ Leiden

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht