Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lector Rotterdam – Marnix Gymnasium

Lector Rotterdam – Marnix Gymnasium

Lector Rotterdam – Marnix Gymnasium

Rotterdam Marnix Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Marnix Gymnasium. Allemaal binnen de muren van je eigen school.  Je gaat gemakkelijk na je laatste lesuur direct met je schoolwerk aan de slag. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding, dit natuurlijk met een positieve insteek!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

De vestiging van Lector Studiebegeleiding is gevestigd op het Marnix Gymnasium in Rotterdam en uitsluitend bestemd voor leerlingen van deze school.

Elke leerling is anders. Iedereen leert verschillend en heeft verschillende talenten. Daarom is het belangrijk dat er voor iedere leerling begeleiding toegankelijk is die op hem of haar is aangepast. Dit is precies wat wij doen in de huiswerkbegeleiding. Bij de intake kijken we, samen met jou en jouw ouders precies wat jij nodig hebt. We stellen samen leerdoelen op; waar wil je graag beter in worden? Op basis van je leerdoelen stellen we een plan op met punten waar we in de begeleiding samen aan werken. We richten ons hierbij vooral op belangrijke studievaardigheden (zoals bijvoorbeeld plannen en de verschillende manieren om te leren), maar ook op jouw motivatie en hoe jij je voelt als het aankomt op school.  Gedurende het schooljaar kijken we vaak op deze doelen terug en passen we begeleiding zo nodig aan. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij ook contact met de mentor.

Inhoudelijk moeite met een vak? Dan is de 1-op-1 bijles de uitgewezen mogelijkheid om je vakinhoudelijke kennis bij te spijkeren en de stof beter te leren begrijpen en toe te passen. Kortom, alles om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, zodat je het hopelijk allemaal snel weer zelfstandig kan! 

Voor meer informatie over onze samenwerking met Marnix Gymnasium of aanmelding kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Henegouwerplein 16
3021 PM Rotterdam

Contactpersoon: Ilsa Voois

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht