Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Utrecht – Utrechts Stedelijk Gymnasium

Lyceo Utrecht – Utrechts Stedelijk Gymnasium

Lyceo Utrecht – Utrechts Stedelijk Gymnasium

Utrechts Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Utrecht verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Stedelijk Gymnasium. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

De vestiging van Lyceo in Utrecht is gevestigd op het Utrechts Stedelijk Gymnasium en is alleen bestemd voor leerlingen van deze school.

Onze studiebegeleiders organiseren in goede samenwerking met de school dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles. De huiswerkbegeleiding op het USG is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Natuurlijk zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het USG wordt gegeven. Wij staan in nauw contact met de docenten, mentoren en afdelingsleiders.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Utrechts Stedelijk Gymnasium of inschrijving kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager.

Contactgegevens

Ina-Boudier Bakkerlaan 7
3582VA Utrecht

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht