Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Voorburg – Koningin Wilhelminalaan

Lyceo Voorburg – Koningin Wilhelminalaan

Lyceo Voorburg – Koningin Wilhelminalaan

Voorburg Koningin Wilhelminalaan – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Voorburg verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Koningin Wilhelminalaan. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons ruime pand beschikt over diverse werkruimtes waar de leerlingen in alle rust kunnen studeren met de intensieve ondersteuning van onze coördinator en team van studiebegeleiders. Wij begeleiden hier leerlingen van verschillende scholen uit Leidschendam en Voorburg, maar ook scholieren uit Den Haag, Rijswijk, Delft en zelfs Rotterdam. De niveaus lopen uiteen van de brugklas tot en met het eindexamen, van vmbo tot havo en vwo. Ook begeleiden wij leerlingen die tweetalig onderwijs (TTO) volgen of op een internationale school zitten.

De huiswerkbegeleiding en bijlessen die wij op deze vestiging bieden, zijn toegankelijk voor kinderen van de basisschool, scholieren uit het voortgezet onderwijs en deelnemers aan het staatsexamen. Bijles wordt ook gegeven aan studenten.

Deze vestiging is gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan 471C te Voorburg. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles en onze andere diensten kan je verder lezen op de website of contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Koningin Wilhelminalaan 471 c
2274BB Voorburg

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht