Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Almere – Baken Poort

Lyceo Almere – Baken Poort

Lyceo Almere – Baken Poort

Lyceo Almere – Baken Poort

Baken Poort – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Baken Poort in Almere. Na de laatste les kan je kind direct bij ons aan de slag. Op dat moment staat er een team van begeleiders klaar om je kind te ondersteunen in het leren plannen, studievaardigheden aan te leren en inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die jouw zoon of dochter lastig vindt. We bieden huiswerkbegeleidingbijles, coaching en het Lyceo Examenjaar waarbij je kind optimale ondersteuning krijgt in aanloop naar de examens.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Bij het starten van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld waarmee je kind samen met zijn of haar begeleider aan de slag gaat. Tussentijds worden deze doelen, samen met jullie als ouders en jullie kind, geëvalueerd. Als het nodig is kunnen we de begeleiding aanpassen. De samenwerking met de school verloopt erg prettig: mentoren en vakdocenten denken graag mee over oplossingen zodat wij onze begeleiding hierop kunnen aanpassen. We zijn een brug tussen ouders en school. Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je kind vanuit positiviteit; wij helpen je kind geloven in zichzelf en door te zetten op lastige momenten. Je kind kan met vragen altijd bij ons begeleidersteam of Vestigingsmanager terecht. We ondersteunen leerlingen bij het maken van planningen en beantwoorden hun vakinhoudelijke vragen. Tevens werken we aan de zelfstandigheid van leerlingen en geven hen vaardigheden mee waar zij hun hele schoolperiode profijt van hebben.

Kom kennis maken
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kind bij Lyceo? Kom gerust eens langs om te kijken hoe het is. We kunnen altijd een vrijblijvend gesprek inplannen om persoonlijk kennis te maken en te bespreken welke begeleiding het beste bij jouw kind past. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Baken groep.

Contactgegevens

Pim Mulierstraat 102
1362 LC Almere

Contactpersoon: Charissa Pestman

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht