Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Almere – Brouwerstraat

Lyceo Almere – Brouwerstraat

Lyceo Almere – Brouwerstraat

Huiswerkbegeleiding in Almere in de Brouwerstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Almere zit Lyceo Almere Stad, in de buurt van verschillende middelbare scholen. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen die in Almere of omgeving wonen. Wil jouw kind graag huiswerkbegeleiding of bijles volgen in Almere? Dan is jouw kind bij ons van harte welkom! Hiernaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Bij Lyceo Almere helpen we je kind graag met het maken van huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor jouw kind klaar voor al zijn of haar vragen.

Centrale locatie
Lyceo Almere ligt midden in het centrum in de Brouwerstraat, tegenover de Mediamarkt. Hierdoor zitten wij op een centrale plek in de buurt van verschillende scholen, zoals het Echnaton, Helen Parkhurst en het Baken Almere. De ruimte is groot en licht, waardoor leerlingen gefocust aan hun huiswerk kunnen werken.

Het intakegesprek
Voordat je kind begint met huiswerkbegeleiding worden jullie of jij als ouder(s) en je kind uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je kind precies wat Lyceo voor hem of haar kan betekenen en kan de Vestigingsmanager een plan van aanpak voor je kind maken, afgestemd op zijn of haar behoeften.

 

Contactgegevens

Brouwerstraat 6
1315 BP Almere

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht