Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Almere – Park Lyceum (Het Baken)

Lyceo Almere – Park Lyceum (Het Baken)

Lyceo Almere – Park Lyceum (Het Baken)

Het Baken Park Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding in Almere is sinds januari 2015 verbonden aan het Baken Park Lyceum. Elke dag staat een vast team van begeleiders klaar om je kind te ondersteunen in het leren plannen, studievaardigheden aan te leren en inhoudelijk te helpen met bepaalde vakken die jouw zoon of dochter lastig vindt. We bieden daarbij een grote diversiteit aan diensten: huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en het Lyceo Examenjaar; een op maat gemaakt pakket waarbij je kind de optimale ondersteuning krijgt in aanloop naar de examens.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Onze vaste lokalen bevinden zich op een rustige plek waar je kind zijn of haar huiswerk kan maken en hij of zij zich kan voorbereiden op toetsen, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid en ontspanning tijdens de pauzes. We bieden ruimte voor een luisterend oor en benaderen je kind vanuit positiviteit. Begeleiders hebben allen hun eigen expertise en beschikken over ruime ervaring. Ze zijn vakinhoudelijk sterk en staan dichtbij de belevingswereld van de leerlingen.

De samenwerking met de school is constructief en prettig. Mentoren en vakdocenten denken graag mee over oplossingen zodat wij onze begeleiding hierop kunnen aanpassen. We zijn een brug tussen ouders en school. De ondersteuning door Lyceo zorgt vaak voor meer rust thuis en betere cijfers op school. Je kind leert zijn of haar huiswerk- en leerwerk meteen aan te pakken en niet uit te stellen. Dit zorgt voor minder stress, hogere cijfers maar ook meer vrije tijd. We werken aan jouw kind zijn of haar zelfstandigheid en geven hen vaardigheden mee waar hij of zij de hele schoolperiode profijt van heeft.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via de telefoon of e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Baken groep.

Contactgegevens

Bunuellaan 4
1325 PL Almere

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht