Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Alphen aan den Rijn – Ashram College

Lyceo Alphen aan den Rijn – Ashram College

Lyceo Alphen aan den Rijn – Ashram College

Lyceo Alphen aan den Rijn – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Ashram College in Alphen aan den Rijn verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Heeft jouw kind moeite met het maken van een planning, heeft hij of zij vragen over de lesstof of zoekt hij of zij een plekje om geconcentreerd te werken? Dan is onze begeleiding wel iets voor jouw zoon of dochter. Je kind komt na schooltijd naar huiswerkbegeleiding en als hij of zij naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn

Wij zijn dagelijks aanwezig op het Ashram College en hebben korte lijnen met de mentoren, coördinatoren en docenten van je kind. Daardoor kunnen wij de begeleiding nog beter afstemmen op de behoeften van jouw zoon of dochter. Tijdens de informatie- en tafeltjesavonden van school zijn wij ook altijd aanwezig en beschikbaar voor een tussentijds gesprek. Maar ook buiten deze momenten hebben wij regelmatig contact met jullie als ouders: persoonlijk, telefonisch of per e-mail.

Ons doel is onszelf misbaar te maken. We werken naar zelfstandigheid toe en reiken je kind hulpmiddelen aan, zoals het maken van planningen en het uitproberen van studievaardigheden. Naast de huiswerkbegeleiding bieden wij ook bijles en coaching.

Denk je dat wij jouw kind kunnen helpen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje voor meer informatie. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Marsdiep 289
2401 XH Alphen aan den Rijn

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht